Младата българска актриса е номинирана в категорията за най-добра поддържаща женска

...
Младата българска актриса е номинирана в категорията за най-добра поддържаща женска
Коментари Харесай

Мария Бакалова с номинация и за БАФТА

Младата българска актриса е номинирана в категорията за най-хубава поддържаща женска роля и на тазгодишните награди на Британската академия за кино и телевизия. Тя ще се състезава против Найъм Алгар, Косар Али, Доминик Фишбак, Ашли Мадекве и Джу Джадзън. Това е и единствената номинация за кино лентата, в който играе – „ Борат 2 “.

С по седем номинации обаче са филмите „ Земя на номади “ и Rocks, а с по шест – Mank, „ Бащата “ и „ Момиче с капацитет “, а в категорията за режисьор ще си съперничат четири дами. Тази година Британската академия промени разпоредбите си за гласоподаване откакто предходната година получи рецензии, че не е номинирала нито един цветнокож артист или актриса.

Въпреки всичко на 11 април всички ние ще стискаме още веднъж палци за Мария Бакалова, която не можа да се пребори за „ Златен глобус “, само че по тази причина пък единствено преди дни сграбчи статуетката за поддържаща роля на Critics Choice Awards. 24-годишното момиче благодари за признанието в персоналния си профил, където показа и кадър от специфичната фотосесия на английския Vogue - 2021 Hollywood Porfolio, облечена в тоалет на Chanel. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

 
Мария Бакалова в Prada и с нова премия
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР